2009-07-11

 

Veckobrev


Hej allihopa,

Här kommer Fr. Johnny´s brev för 3 veckor.

Vi har ofta bett för Desa. Tacksam om ni fortsätter. Hon behöver verkligen våra böner. De samordnare som deltog i träffen för samordnare i Göteborg kommer säkert ihåg henne.

Maurice Devenney skrev så här under veckan:
"And on the subject of delighted, I had my first 6-monthly check-up at the beginning of June and 'passed with honours'. God is good! So more prayers of thanksgiving and praise, please;-)".
I like his Irish humour.

Ha en fin vecka. Förhoppningsvis dyker solen snart upp.

Pax in terrem,
Colette


Fr. Johnnys veckobrev finns här.Fr.Johnnys veckobrev på svenska finns här.

2009-07-05

 

Veckobrev


Hej allihopa,

Jag har glädjen att kunna berätta att min dotter Linnéa fick en liten flicka, Rebecca, den 25 juni. Allt gick bra och lille Benjamin verkar ha accepterat att ha en lillasyster, som också får uppmärksamhet. Vi kom hem igår efter en vecka hos dem, men har inte riktigt landat än. Det är underbart att hålla lilla Rebecca i famnen och Benjamin är underbar att ha att göra med. Linnea tackar för alla förböner. De betyder mycket.

"Ty när jag är svag, är jag stark". De ord som finns i dagens läsningen berör mig mycket. Jag tänker på de gånger i livet när det har gungat omkring mig av olika orsaker och jag har känt mig maktlös och svag och det enda jag har kunnat göra är att ropa på Herren för hjälp. Jag har erfarit detta och försöker påminna mig själv om det då och då. "I svagheten blir Kraften störst"

Jag har också tagit för vana att, när jag förstår att jag har sagt någonting dumt eller olämpligt, att be till Herren att vända vad jag har sagt eller gjort åt rätt håll. Han brukar göra det, men det gäller att ha tillit och uthållighet.

Ha en fin vecka;
Pax in terrem,

Colette



Fr. Johnnys veckobrev finns här.Fr.Johnnys veckobrev på svenska finns här.



besökare har varit här minst en gång. Om vi sprider adressen blir vi fler! Kanske några också blir inspirerade...








This page is powered by Blogger. Isn't yours?