2017-12-03

 

Veckobrev Advent 1



Fr. Johnnys veckobrev på engelska hittar du här.


Hej allihopa,

Det är redan första Advent och ett nytt kyrkoår. Fr. Johnny säger till oss: "This weekend is another wake up call for us whether we are married or single, priest or religious, living in a family or living alone. It is particularly a call to every faith community to make the year ahead a time of growth to the glory of God. Det här veckoslutet är ett rop till oss att vakna upp oavsett om vi är gifta eller ensamstående, präst eller ordensfolk, lever i en familj eller lever ensam. Det är speciellt ett rop till varje troskommunitet att göra det kommande året till en tid av växt till Guds ära." Tyvärr finns ingen översättning av Fr. Johnnys brev till svenska för närvarande. Vi får se hur det blir i framtiden.

 Jag blev väldigt glad när Jolanta i Värnamo berättade att de hade firat ett år med ständig bön i församlingen med en familjfest. Tack Jolanta.


Där finns en väldigt fin reträtt på "Pray as you go" under Advent som heter "Messengers of Joy/Budbärare av Glädje". Jag tycker om rubriken för vi är verkligen i behov av budbärare av glädje i den värld vi lever i.

Vi får inte glömma bort att be för Walter, som har cancer, och hans familj.   Herre, låt Walter och hans familj fortsätta att känna sig burna av våra böner. Låt alla deras vänner och alla som är i kontakt med dem visa förståelse  och uppmuntran. Låt det trots situationen vara en fin tid. Walter tänkte speciellt på alla dem som är i hans situation men som är ensamma. Herre, var med alla som befinner sig i samma situation och är ensamma och hjälp dem att vara öppna för all mänsklig och andlig hjälp som finns att få. Jesus Heliga Hjärta, vi litar på Dig.


God of all that is, thank you for calling me to share the mission of your Son. Help me to speak words of freedom and glad tidings to those you send to me today. Gud av allt som finns, tack för att Du har kallat mig att dela din sons uppdrag. Hjälp mig att tala ord av befrielse och glädjebudskap till dem du skickar till mig idag. Loyola Press

Varma Hälsningar,

Colette

Comments:

Skicka en kommentar



<< Home


besökare har varit här minst en gång. Om vi sprider adressen blir vi fler! Kanske några också blir inspirerade...








This page is powered by Blogger. Isn't yours?